Jelenlegi hely

Újranyit a Parkolási Ügyfélszolgálati iroda

Aktualitás dátuma: 
2021. április 16., péntek - 09:30

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából 2020. november 17. napjától határozatlan időre bezárta az ügyfélszolgálati irodát. A kormányzati enyhítések alapján 2021. április 19-től újraindul a személyes ügyfélfogadás a Parkolási Ügyfélszolgálati irodában.

Parkolási Ügyfélszolgálati iroda (Miskolc, Széchenyi I. utca. 20.)

Nyitvatartás:

  • hétfő, kedd, csütörtök: 8:00-16:00
  • szerda:   8:00-18:00
  • péntek:   8:00-12:00

Hétfőtől a mélygarázs bérlet váltására már személyesen is van lehetőség. A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, az online bérletértékesítés továbbra is a megszokott módon történik, melyet az alábbi módon lehet megtenni:

  • Bérletváltási igényét az ugyfelszolgalat.parkolas@varosgazda.hu e-mail címen jelezze, a bérlet érvényesség kezdő időpontjának megjelölésével.
  • Kollégáink a megadott névre, címre átutalásos számlát állítanak ki, amely válaszüzenetben (e-mailben) elektronikusan megküldésre kerül.
  • A számla átutalással történő rendezését követően a bérlet aktiválásra kerül, amelynek megtörténtéről elektronikus úton, vagy sms útján értesítjük Önöket.
  • A számla fizikai átvételről későbbiekben elektronikus úton nyújtunk tájékoztatást

Megkérjük Ügyfeleinket, hogy online bérletváltási igényeiket az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejében szíveskedjenek megtenni. Erre az évre vonatkozó felszíni bérleteket továbbra sem árusítanak.

Az ügyfélszolgálati iroda hétvégén és ünnepnapokon zárva tart. Fokozott figyelmet fordítunk a járványügyi szabályok betartására, ezért kérjük várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására, és a maszkviselésre. Az ügyintézésre kérjük, minden alkalommal egyedül érkezzenek. Belépéskor testhőmérséklet-mérés történik, illetve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.