Jelenlegi hely

Régiposta utcai Parkolóház

Tisztelt Várakozási területet igénybe vevő!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy műszaki probléma miatt, a Parkolóház jogszabályban meghatározott módon történő igénybevétele a hiba elhárításáig nem lehetséges.

A Parkolóházat csak a kombinált bérlettel, a parkolójegy kiadó automatából váltott parkoló jeggyel, mobiltelefonos parkolási díjfizetési rendszer használatával és a Parkolóházba szóló engedéllyel rendelkező gépjárművek vehetik igénybe.

Az igénybevétel jogosságát folyamatosan ellenőrizzük.

Megértésüket ezúton is köszönjük!


Miskolc Nagy Imre utca – behajtás a Régi posta utca felől

GPS koordináta:48.103888, 20.786498

Díjfizetési kötelezettség:

  • A Parkolóházban a díjfizetési kötelezettség minden nap 0-24 óráig fennáll.

A Parkolóházban a várakozás kétféleképpen történhet:

  • a bejárati sorompónál található terminálon váltott parkolójeggyel, amely esetben a mélygarázs vagy a Parkolóház elhagyása előtt a parkolás díját a belépéskor váltott parkolójegy leolvasásával a fizető automatánál kell rendezni, vagy
  • előre váltott Parkolóházra érvényes parkolóbérlettel vagy Kombinált bérlettel.

A Mélygarázsokban és Parkolóházban a parkolójegy elvesztése, megrongálódása esetén a portaszolgálatnál fizetendő díj: az informatikai rendszerből rendszámra kinyerhető a parkolás pontos időtartamára számolt parkolási díj.

A parkolási igazolvánnyal rendelkező mozgáskorlátozott személyek részére a mélygarázsban a parkolás nem ingyenes.

Az aktuális díjszabás 2017.01.01.-től visszavonásig érvényes. A díjszabásban feltüntetett árak bruttó árak, a hatályos előírások szerinti ÁFA-t tartalmazzák.