Jelenlegi hely

Információk a bérletvásárlásokról

Aktualitás dátuma: 
2021. február 22., hétfő - 08:00 - 2021. május 1., szombat - 23:45

Aktualitás dátuma:

2021. február 1-tőlAz érvényben lévő kormányrendelet értelmében 2020. november 23-tól az intézkedés visszavonásáig a Miskolc Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltett Európa téri, Patak utcai, illetve Hősök terei mélygarázsokban 19:00 - 07:00 óra közötti időszakban díjmentes a garázs használata. A jelzett időszakon kívül viszont az általános rend szerint történik a díjfizetés.

Mélygarázs bérlet váltására vonatkozó információk:

Tekintettel a 2021. január 29-én kiadott, a veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló kormányrendeletre és a parkolási bizonytalanságokra, kizárólag a díjfizetési kötelezettség alá tartozó, Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett mélygarázsokba értékesítjük a parkolóbérleteket.

 

Tekintettel arra, hogy a felszíni díjmentes parkolás 2021. február 8. napjáról meghosszabbításra került, 2021. február 1. napjától a mélygarázsokban garázsbérlettel és kombinált bérlettel is lehetőség nyílik a várakozásra.

Kombinált bérlettel történő igénybevétel esetén:

  • a megváltott kombinált bérlet a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet idején, a felszíni díjmentes parkolás ideje alatt, kizárólag a díjfizetési kötelezettség alá tartozó mélygarázsban érvényes, a beléptető kártya érvényesítését követően,
  • a bérletszelvény a veszélyhelyzet megszűnését követően, (jogszabály alapján) a szelvény átvétele és a gépjármű szélvédője mögé történő kihelyezése után jogosít felszíni parkolásra.
  • amennyiben a veszélyhelyzet idején a mélygarázsba történő várakozási jogosultság megváltása a kedvezményes árú kombinált bérlet váltással történik, a felszíni díjmentesség miatt kompenzáció nem jár.

Felszíni parkolásra vonatkozó információk

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelenleg érvényben lévő kormányrendelet alapján, 2020. november 4-től - a veszélyhelyzet fennállásáig - a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő felszíni, fizetős várakozási területeken és a Régiposta utcai parkolóházban díjmentes a parkolás. Ebből adódóan nem értékesítjük a 2021. évre vonatkozó felszíni és Régiposta utcai parkolóházba érvényes parkolási bérleteket. Ennek időpontjáról a későbbiekben adunk ki tájékoztatást.