Jelenlegi hely

Fokozott óvintézkedések mellett működnek a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett ügyfélszolgálatok

×

Hibaüzenet

No error has occurred - http://www.miskolcholding.hu/json/allasajanlatok/20
Aktualitás dátuma: 
2020. szeptember 9., szerda - 13:00

A koronavírus járvány további terjedése miatt, fokozott óvintézkedések mellett működnek a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett ügyfélszolgálatok - Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyfélszolgálata (Miskolc, Győri kapu 48-50.); Parkolási Ügyfélszolgálati iroda (Miskolc, Széchenyi I. utca. 20.); Temetőgondnokság ügyfélszolgálata (Miskolc, Szentpéteri kapu 105.).

Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy az ügyfélterek várakozás céljából továbbra is zárva lesznek, kizárólag azok lehetnek ügyfélszolgálati irodáinkban, akik épp munkatársunknál sorra kerülnek.

Kérjük, várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyeljenek a kellő 1,5-2 méteres távolság megtartására. Az ügyintézésre kérjük, minden alkalommal egyedül érkezzenek.

Az ügyféltérbe belépni kizárólag előzetes testhőmérséklet-mérést követően van lehetőség. Amennyiben az Ügyfél testhőmérséklete meghaladja a 37,2 Celsius fokot, 5 perc várakozási idő eltelte után a mérést meg kell ismételni. Két egymást követő, 37,2 Celsius fokot meghaladó testhőmérsékleti érték után az ügyféltérbe a belépés nem engedélyezett.

Az ügyféltérbe belépve kötelező a maszk vagy azt helyettesítő kendő viselete, illetve ügyintézés előtt és után használják a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket az egészségük megőrzése érdekében.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!